QUI SOM

La rotura del principio jurídico Penal “Societas delinquere non potest” (las personas jurídicas no pueden delinquir) como consecuencia de la reforma del Código Penal de 2010 y en carácter definitivo en el año 2015, hacen desembocar la experiencia profesional del abogado Miquel Fàbrega Vilà en la fundación de GPS Complaince Penal.

Ja que prenem consciència que per tal d’oferir un servei de qualitat, es imprescindible estar integrat dins d’un equip multidisciplinari d’analistes que realitza les matrius de risc penal i normatiu per sectors d’activitat, hospitals, clíniques privades, agències de viatge, societat municipals, comerços, etc.

D’aquesta manera podem adaptar-los a cada empresa segons les característiques específiques de forma ràpida i econòmica. És per això, que GPS Compliance Penal pot donar uns serveis que són garantia de qualitat per als clients.

Atès que la formació i experiència dels nostres professionals així com l’excel·lent qualitat dels nostres sistemes i programes i el nostre Codi ètic de conducta ens ajuden a aconseguir l’objectiu de ser un despatx d’àmbit nacional.